FRISKVÅRD
Jag erbjuder dig och ditt företag kontorsmassage, vanlig ryggmassage, akupunktur samt kurser i Qigong. Jag arbetar i ett nätverk av friskvårdare och vid behov kan vi komma flera samtidigt.
 
Kontorsmassage: En skön massage på nacke, axlar och rygg. Massagen förbättrar blodcirkulationen och minskar spänningar och stress i kroppen. En kvarts massage räcker för att man ska bli behagligt avslappnad. Inga oljor behövs och kläderna behålls på. Vi utför även klassisk massage som är mer djupgående. Då används massagebänk och olja.

Akupunktur: Vi utför akupunktur som är mycket effektiv vid smärtor, förslitningar och stress samt stärker immunförsvaret. Akupunkturen främjar cirkulationen i hela kroppen och ger behaglig avslappning samt botar och förebygger sjukdomar.

Qigong: Att träna Qigong är ett bra sätt att främja kreativitet och psykiskt välbefinnande, stärka immunförsvaret och förbättra allmänhälsan.
 
Friskvård på jobbet har många fördelar, det är enkelt, alla kan ta del av den och det är tidsbesparande då ingen behöver lämna arbetsplatsen.
Friskvårdsbehandlingarna är avdragsgilla för företag.